Bli medlem

Vägen till ditt nya medlemskap

Prova-på pass

Har du inte provat på CrossFit innan så är du välkommen på två pass kostnadsfritt först. Alla pass på vårt schema som heter WOD-Basic är pass som du kan prova-på. Länk till schemat

 

Kolla in vilket pass på schemat som du skulle vilja bli bokad på och fyll i formuläret.

Formulär

 

Introduktionskurs

Nästa steg är att gå vår Introduktionskurs i CrossFit. Under 3 timmar, vid ett tillfälle, går vi igenom grunderna i CrossFit och du får den bästa starten på din träning hos oss. Vi går igenom vad CrossFit är teoretiskt och hur träningen ser ut hos oss och varför. Du kommer lära dig de vanligast lyften med skivstång, kettlebells samt gymnastiska övningar. Vi kommer också, under kursen, hinna lära känna dig och se eventuella obalanser och saker just du behöver fokusera på. Du lär känna oss och andra nybörjare som precis som du vill komma igång med CrossFitträning. Därefter ingår det två fria träningsveckor hos oss där du får möjlighet att testa på träningsformen innan du bestämmer dig för medlemskap.

Kursen ger dig den absolut bästa starten för att du sedan ska få ut så mycket som möjligt av våra pass, träna med rätt teknik och hålla dig frisk och skadefri.

Kursen är obligatorisk för medlemsskap. Har du varit medlem i en annan CrossFitbox så behöver du inte gå kursen.

Pris: 695 kr inkl två fria träningsveckor.

Kursdatum publiceras under Nyheter

95% av våra kursdeltagare ger kursen och instruktören högsta betyg!

Referenser från några deltagare

 

WOD-Basic

När du har blivit medlem så är vår rekommendation att du till en början går på våra WOD-Basicpass i första hand. Basicpassen innehåller basövningarna i tyngdlyftning och gymnastik  och konditionsmomenten förekommer givetvis också och består av löpning, rodd etc. Vi går igenom övningarna utförligt och du får mer tid på dig att teknikträna. Dessutom tränar vi mer stabilitet och mobiltet som är viktigt för att bygga en bra grund.

Läs mer om våra olika pass

 

Vad är CrossFit?