Boka

Säg hej till vår grymma medlem Evelina!

2020-02-10 Bright spots Medlemmar

Vem är du?
Jag heter Evelina Olsson och är 18år och bor strax utanför Varberg tillsammans med min familj. Till vardags så studerar jag sista året på gymnasiet inom transport och logistik.
Utöver det så har jag ett stort fordon och lastbilsintresse som tar upp mycket av min vakna tid tillsammans med mina vänner. Men utöver det så ligger träning mig varmt om hjärtat och har gjort sedan jag var väldigt liten. Så det har blivit en del sporter genom åren men framförallt mycket innebandy och orientering.

Hur länge har du tränat på CF Varberg?
Jag har tränat på CF Varberg sedan ett år tillbaka och det är bland det bästa jag gjort.

Berätta lite vad som hänt under den här tiden:
För ungefär två år sedan fick jag ett år kantat av skador iform av stukade fötter och en stor förslitningsskada i ländryggen som toppades av körtelfeber och nässelfeber. Vilket resulterade i att jag ett år efter första skadan la ner allt vad träning och tävling hette. Men jag ville egentligen inte sluta träna bara slippa tävlingsmomenten och då tipsade min syster mig om att testa crossfit och sedan dess har jag varit fast.
För crossfiten har verkligen varit det jag behövt då det är en allsidig träning som man kan individanpassas. Detta har varit räddningen för mig då min rehab för min ryggskada och CF Varbergs träningsupplägg fungerat bra att kombinera.

Men eftersom träningen sker i grupp skapas även en stor lagkänsla under passen då alla pushar varandra att fortsätta vilket gör att man ger det där lilla extra.

Jag har även lärt mig hur man ska lyfta och röra sig utan att belasta kroppen fel, vilket gjort att jag ändrat mitt rörelsemönster i vardagen. Vilket kommer bli till stor hjälp i framtiden med tanke på mitt yrkesval.

Vad är det bästa med CF varberg?
Framförallt gemenskapen i boxen men får inte glömma alla fantastiska coacher som är så sjukt duktiga på det dem gör.

Du är grym Evelina och vi är glada att ha dig hos oss på våra pass!

Varför finns CrossFit Varberg?

I förra inlägget skrev jag om min historia och hur jag började med CF och mitt ”why”. Idag tänkte jag skriva om CF Varbergs ”why”. Vår vision: ”CrossFit Varberg ska leverera tjänster inom hälsa- och friskvård som förändrar människors hälsa och livsstil i positiv riktning både i och utanför gymmet.” Vår mission (hur vi ska […]

Läs mer »

Min historia och hur jag hittade till CF Varberg

Vi berättar rätt ofta våra medlemmars resor och historia. Idag tänkte jag berätta min och hur jag hittade kärleken till CrossFit och lärde mig att uppskatta träning. Jag var 28 år, trött och sliten småbarnsmamma. Mina barn var då 3 och 1 år gamla och minsta sonen hade varit och var fortfarande väldigt sjuk vilket […]

Läs mer »

Vi kommer att träna igenom Coronakrisen

Kära medlem på CF Varberg! Coronaviruset skapar oro och panik i världen just nu, men det finns positiva saker också som vi vill dela med dig. För det första, DU är väl förberedd för sjukdom. Starka, vältränade människor är svårare att ta kol på och de studsar tillbaka på ett ögonblick. Du har tagit hand […]

Läs mer »

Säg hej till vår grymma medlem Evelina!

Vem är du?Jag heter Evelina Olsson och är 18år och bor strax utanför Varberg tillsammans med min familj. Till vardags så studerar jag sista året på gymnasiet inom transport och logistik.Utöver det så har jag ett stort fordon och lastbilsintresse som tar upp mycket av min vakna tid tillsammans med mina vänner. Men utöver det […]

Läs mer »

CrossFit kids & teens

Nu kör vi en ny termin av våra barn och tonårsgrupper! Huvudsyftet är att det ska vara roligt att röra på sig. Träning och rörelse är kul! Vi kommer att träna hela kroppen på ett lekfullt sätt och passen kommer bland annat att innehålla: koordination, smidighet, balans, stabilitet, styrka, kroppskontroll och kondition. Även de kognitiva förmågorna […]

Läs mer »
Fler inlägg »