Nyheter på schemat!

Vi har lyssnat på era synpunkter och kan nu gladeligen presentera lite nyheter på schemat:

1. Teknikpass med start tis 3/6. Vi kör det passet varannan vecka. Passar alla, nybörjare till vana CrossFittare. Vi fokuserar på någon/några övningar och jobbar med tekniken. Räkna inte med hög puls på detta passet.

2. Ett extra kvällspass är inlagt på tisdagar, jämna veckor kl 19.30 och ojämna kl 19.

3. Torsdagar kl 6.45 blir kl 8.30 from 29/5 och sommaren ut. Tidiga morgonpass återkommer till hösten.

4. Fredagsmyset kör vi på följande sätt from 30/5: Fri uppvärmning (bör vara ca 15 min) och sedan kör vi WODen i två heat. Ett heat startar ca 17.15-17.20 och det andra startar ca 17.35-17.40. Genomgång av WODen sker innan varje heat. Medans heat 1 pågår kan de som ska vara med i heat 2 värma upp. Fri stretch. Vi tar därmed emot 20 personer på passet, men är det inte så många anmälda så kan vi köra endast ett heat.

5. På lördagar kör vi alltid en TeamWOD, dvs vi jobbar i team om 2 eller 3 personer.

6. Söndag 1/6 kommer Head Coach Jennie hålla i en Kettlebell Workshop. Det blir ett tillfälle att verkligen träna på tekniken i de olika kettlebellövningarna. Max 10 deltagare, först till kvarn! Om intresset är stort återkommer denna workshopen framöver.

7. Måndag 9/6 kl 19 börjar Jennie köra sitt pass ”Sand i Brallan” på stranden. Samling på Strandpromenaden vid Kåsa. Ha inte era snyggaste träningskläder eller träningsskor på er för ni kommer bli både skitiga och blöta  Mer info kommer.