Träna med oss

Varför ska du välja CrossFit Varberg?

Personlig träning i små grupper

mycket individuell feedback

Hos oss får du personlig träning i små grupper. Vi har max 14 deltagare på våra pass och coachens huvuduppgift är att se till så att du jobbar så tekniskt korrekt du bara kan. Coachen går igenom dagens upplägg och övningar genom att både förklara och visa och sedan cirkulerar coachen runt i salen och ger ständig feeback på teknik samtidigt som du blir påhejad och får den extra pushen att köra på.

Gemenskap

personligt bemötande

Eftersom passen genomförs i små grupper lär du känna de andra som du tränar med samt coacherna snabbt. Ingen är anonym, alla blir sedda och uppmärksammade både av coacher och andra medlemmar.  Vi har en gemenskap i boxen och på våra pass, som är unik. Alla kör på sin egen nivå men vi kämpar tillsammans. Förutom alla vanlig pass vi kör varje vecka arrangerar vi då och då både specialpass (Löpning i Åkulla, hinderbana etc) samt andra sociala event både i och utanför boxen. CrossFit Varberg är så mycket mer än ett vanligt gym!

Coacherna

Vårt coachteam består av 5 tjejer och 5 killar och alla har noga blivit utvalda för att matcha de kriterier/krav vi har. Alla är utbildade CrossFitcoacher och många utav oss har dessutom ett gäng andra utbildningar. Vi ska vara den träningsanläggning i Varberg som har det mest kompetenta tränartemat och därför går våra coacher på vidareutbildningar varje år.

Läs mer om coachteamet

Träningsformen

variationen

Du får allt serverat när du kommer till oss och behöver inte tänka på vad du ska träna. Det är ständig variation på våra pass. Vi har ett dagens pass som ser likadant ut oavsett vilket pass du är med på under dagen. Varje dag är det ett nytt pass. Det innebär att du aldrig hinner vänja dig eller bli less på övningar och upplägg utan det blir en ständig utmaning och variation på våra pass. Vår huvudtränare planerar alla pass och de följer en gemensam linje och progression för att du ska få en säker träning, bli starkare men också hålla dig skadefri.

Strong Kids/Teens

CrossFitinspirerad träning för barn -och ungdom.
Under höst -och vårtermin, även förekommande under sommaren, kör vi träning för de yngre med fokus på att bygga en bra fysisk grund.

Allt sker under övervakning av en kompetent coach som är lärarstudent (Idrott) årskurs 4-6 och har alltså pedagogiken för just den målgruppen samt är utbildad CrossFit Coach och funktionell tränare.

Precis som med CrossFit för vuxna så satsar vi på kvalitet framför kvantitet när det gäller barn/ungdomsträning hos oss. Vi jobbar med små grupper, max 14 barn, för att coachen ska hinna se individen och inte bara gruppen.

Huvudsyftet är att barnen ska ha roligt genom att röra på sig. Vi kommer att träna hela kroppen på ett lekfullt sätt och passen kommer bland annat att innehålla: koordination, smidighet, balans, stabilitet, styrka, kroppskontroll och kondition.

Se nyheter på startsidan för information om när vi kör grupperna.

Företag/Förening/Övriga Grupper

Varför inte testa något helt nytt på er nästa firmafest, friskvårdsdag, fysträning för föreningen eller svensexa/möhippa?

Våra inspirerande och kunniga coacher ger er rolig och varierad träning för att göra er starkare i vardagen i arbetet eller för den sport ni utövar. Ni kommer att träna funktionella rörelser, styrka, kondition, koordination, och andra egenskaper som ger direkt nytta i vardags, arbetslivet -och idrotten.

Se gärna träningen som en lagstärkande aktivitet – få saker svetsar samman en grupp som att kämpa mot gemensamma mål.

Här är några exempel på vad vi kan göra för er:

Lunchträning för arbetslaget

Var tillbaka på jobbet inom 60 min. Ett enstaka tillfälle eller tex en gång/veckan under en period.

Grupper om 4-14 pers.

Vill ni hellre träna på annan tid än lunch går det givetvis att ordna.

Event

Gör något annorlunda på er konferens eller kick off. Vi håller i ett gruppanpassat och roligt träningspass. Få saker svetsar samman en grupp lika bra som att gemensamt svettas på ett hårt och roligt träningspass. 4-26 pers.

Fysträning för Föreningen

CrossFit bygger en bra fysisk grund som lämpar sig för alla idrotter.  Kom och testa ett pass hos oss med din förening eller låt oss hjälpa er med den allmänna fysträningen/grundträningen för era atleter.

Läs mer om vad CrossFit är

Svensexa/Möhippa/Kompisgänget

Hos oss kommer ni få svettas och ha roligt tillsammans!

Hör av er för offert! train@crossfitvarberg.se

Vad ingår i ditt medlemskap?

Cochade gruppass med max 14 deltagare

Få ständig och bra feedback i din träning.

Specialpass tex olympiska lyft, löpning etc

Tekniska genomgångar och lite extra anpassad träning.

Regelbundna träningsrelaterade specialevent

Höst & vårkickoff, jubileumstävling, boxmästerskap etc.

Diverse sociala event och andra roliga happenings

Medlemsfester, grillning etc.

Delaktighet i vår grymma gemenskap

Upplev en unik gemenskap och kamratskap.

Workshops

Gymnastik & funktionell träning, med mera.

Avtalsplaner

Är du intresserad av att bli medlem vill vi att du bokar in ett No Sweat Intro. Det är ett kort samtal på ca 15 min där vi sätter oss ner och pratar om dig och tar reda dina mål och förutsättningar. Efter samtalet kan vi ge dig våra rekommendationer hur du ska gå vidare och tillsammans lägger vi en unik plan på hur du ska nå dina mål. Det är helt gratis och du kommer inte svettas någonting. Det enda du investerar är din tid. Vi bjuder på kaffe!

Du bokar in ditt NSI-samtal här!

 

Autogiro
  • 749 kr/mån, 3 mån uppsägningstid.
  • 799 kr/mån, 1 mån uppsägningstid.
  • 449 kr/mån, 3 mån uppsägningstid. Ungdomsavtal 14-18 år (tecknas på plats tillsammans med målsman).
Kontant
  • 12 mån 8900 kr
  • 6 mån 4500 kr
Per gång
  • 200kr
Gästträning
  • Är du medlem i någon annan box kostar det 150 kr/besök (pass eller open gym). Maila oss om det!

Medlemsvillkor

Läs igenom och godkänn medlemsvillkoren innan du registrerar medlemskap.

Ladda ner dokument