Jennie – Ny PT hos CrossFit Varberg

Jennie PT

Stolta och glada är vi när vi nu presenterar vår nya personliga tränare Jennie Westholm. I snart 1 år har hon varit vår Head Coach och både coacher och medlemmar på CrossFit Varberg har fått ta del av hennes gedigna kunskap och erfarenhet. Nu har du möjlighet att göra det även på individnivå med Jennie!

Hon har aktivt jobbat som tränare i 13 år och har erfarenhet av en mängd olika idrotter samt gruppträning och styrketräning. Jennie tränar själv CrossFit sen ca 5 år tillbaka och tävlar även. Kom Igång heter hennes företag som hon driver sen ett flertal år tillbaka, där hon bedriver personlig träning, hälsa och friskvård med mycket fokus på dig som vill ”komma igång” Trots att hon har lång erfarenhet av personlig träning och gruppträning så jobbar Jennie ständigt på att utvecklas som tränare genom en mängd vidareutbildningar genom åren.

Så vill du komma igång med träningen, eller utvecklas i CrossFit kan du få den bästa möjliga hjälpen av henne. Hon är kunnig, ärlig, tuff och rolig 🙂 tycker vi som blivit coachade av henne.

Läs mer om Personlig Träning här