Introduktionskurs start 1 mars!

Kanonerbjudande på nästa Introduktionskurs! 695:- inkl två veckors fri provträning i februari. Själva kursen är tre tillfällen: 1:e, 6:e och 8:e mars kl 19.15 – 21.15. Men som uppvärmning bjuder vi på två veckors fri provträning på våra Basicpass med start när som i februari.

Under 6 timmar går vi igenom grunderna i CrossFit

Torsdag 1/3, tisdag 6/3 & torsdag 8/3. Alla tillfällen kl 19.15-21.15

Inga förkunskaper krävs och kursen är till för alla, oavsett hur mycket/lite man tränat innan.

Är du intresserad av att bli medlem hos oss så vill vi att du går kursen först. Det är den absolut bästa starten du kan få för att du sedan ska få ut så mycket som möjligt av våra pass, träna med rätt teknik och hålla dig frisk och skadefri.

Du kommer att få en introduktion till CrossFit. Dessutom går vi igenom de vanligaste lyften med skivstång, kettlebells samt gymnastiska övningar. Vi kommer också att under kursen hinna lära känna dig och se eventuella obalanser och saker just du behöver fokusera på. Du kommer att lära känna oss och andra nybörjare som precis som du vill komma igång med CrossFit-träning.

Endast 695 kr!

Ingår dessutom 2 veckors fri provträning på våra Basicpass. Du bestämmer själv startdatum på dessa provveckor men de ska vara sammanhängande och starta under februarimånad.

Vi har redan några förhandsbokade på denna kurs och det är begränsat antal deltagare. Först till kvarn gäller!

Maila din anmälan till: train@crossfitvarberg.se med ditt namn, fullständiga adress, personnummer och mobilnummer.

Eller fixa din plats till kursen här!

Varmt välkommen till oss och en träningsform som kommer ge dig glädje, gemenskap och resultat!