Boka

Crossfit kids & teens

Äntligen är det dags för terminsstart!

Vi kör igång v.36 och kör fram till och med v.50 men med uppehåll på höstlovet v.44. Vi erbjuder två grupper denna terminen:

Kids
Dag & tid: ons kl 17.30-18.15
Ålder: 8-11 år
1695kr


Teens
Dag & tid: sön kl 11.15 – 12.10
Ålder: 12-16 år
1695kr

CrossFitträning för barn och ungdomar.

Vi tränar hela kroppen och passen innehåller bland annat: koordination, smidighet, balans, stabilitet, styrka, kroppskontroll och kondition. Även de kognitiva förmågorna som koncentration och problemlösning övas genom de varierade träningspassen.

För att träningen ska bli rolig så lägger vi stor vikt vid positiva förstärkningar, en härlig gruppkänsla och ett schysst uppträdande mot varandra och coachen. Det är här barnen och ungdomarna bygger en stabil grund för sitt livslånga idrottande och oavsett om det finns andra idrotter vid sidan av är CF ett bra komplement som bygger en allsidighet som är svår att hitta i någon annan sport samtidigt som det stärker självkänslan hos våra unga.

Precis som med våra vuxengrupper så satsar vi på kvalitet framför kvantitet när det gäller ungdomsträning hos oss. Vi jobbar med små grupper, max 12 st, för att coachen ska hinna se individen och inte bara gruppen.

Varmt välkomna med er anmälan till: train@crossfitvarberg.se

Anmälan ska innehålla förälders namn, fullständig adress och telefonnummer samt barnets namn och födelsedatum.

Ingen av grupperna kräver någon som helst förkunskap. Det enda som krävs är träningskläder + skor och vattenflaska.